Voor organisaties en instellingen

Het Geldrops bedrijf K9 STES zet speurhonden in voor allerlei ‘klussen’: van het speuren naar stroomstoringen tot het vinden van diesellekkages. Er zijn 6 honden in dienst die van alles op kunnen speuren. Met de juiste training kan een hond vrijwel iedere geur op het spoor komen. Ook de plek van een stroomstoring wordt door de honden een stuk sneller gevonden, dan door geavanceerde apparatuur. Enexis maakt al jaren gebruik van de inzet van de speurhonden van K9 STES. 

"Hoe geavanceerd de apparatuur ook is die we gebruiken, honden vinden de plek van een stroomstoring een stuk sneller. Het levert Enexis gemiddeld drie uur tijdwinst op!"
Christ van Gool
Enexis

Snel een storing oplossen? Dit kunnen onze speurhonden:

  • Opsporen van stroomstoringen: wij werken met eigen opgeleide speurhonden, die zoeken naar stroomstoringen in het energienet van Nederland. Onze honden kunnen storingen vinden die ontstaan in laagspanningskabels, middenspanningskabels en in openbare verlichting kabels. Naast dat de honden stroomstoringen onder de grond kunnen opsporen, kunnen ze ook storingen opsporen in gebouwen, fabrieken of machines. 
  • Opsporen van diesellekkages: om diefstal van diesel tegen te gaan kunnen onze honden illegale taps traceren in de pijpleidingen. De honden waarmee we samenwerken hebben we zelf opgeleid, zodat we de kwaliteit en betrouwbaarheid van de honden kunnen waarborgen.
  • Opsporen van overige geuren: wij blijven ons bedrijf ontwikkelen waardoor we ook andere geuren kunnen detecteren, voor meer informatie kunt u ons per mail benaderen. 
  • Opleiden van speurhondengeleiders binnen uw organisatie: Vraag naar de mogelijkheden via het contactformulier.

Voor al onze diensten kunt u via het contactformulier informatie opvragen over onze werkwijze, algemene voorwaarden en tarieven.