Voor particulieren

Massage en sport training 

Voor massage, sporttraining, revalidatie begeleiding en balans en coördinatie training kunt u terecht bij onze praktijk 4 Paws Motion. 

Meer informatie is ook te vinden op onze website www.4pawsmotion.nl.

 

Voedingsadvies

De juiste voeding kiezen voor uw werkende of sportende hond is nog niet zo makkelijk als mensen soms denken. Vanwege de grote keuze bieden wij begeleiding en advies aan voor werk- en sporthonden. We kunnen zowel advies geven over brok of natuurlijk (vlees) voeding. Bij twijfel of allergieën werken wij altijd samen met de dierenarts.

Meer informatie is ook te vinden op onze website www.4pawsmotion.nl.

Detectie training

29-03-2022 Op dit moment zitten wij VOL. Wij nemen geen nieuwe cursisten meer aan.
Bij K9 STES kunt u samen met uw hond les volgen in detectie. Bij detectie gaat u samen met uw hond op zoek naar een specifieke geur naar keuze. De detectielessen zijn individueel te volgen en daarom ook geschikt voor honden die snel afgeleid , angstig of niet sociaal naar soortgenoten zijn. De detectielessen zijn toegankelijk voor alle rassen  en alle leeftijden. De eerste les is altijd een GRATIS introductieles waarbij we kijken of er een klik is tussen cursist en instructeur. Na de proefles kan er aangegeven worden of u wilt komen lessen. 

Speur training 

29-03-2022 Op dit moment zitten wij VOL. Wij nemen geen nieuwe cursisten meer aan.
In de zomer maanden kunt u naast de detectietraining ook speurtraining komen volgen. Tijdens de speurtrainingen leren we de honden de basis van het speuren aan. We zoeken naar een specifieke geur naar keuze. Na de 10 lessen bent u in staat om zelfstandig verder te trainen. Indien u wenst kan er om de maand een les in geboekt worden om extra instructie te krijgen of om eventuele blokkades te verhelpen. 
De speurtrainingen worden in groepjes van 2 gegeven, waarbij de honden om de beurt speuren op onze omheinde buitenlocatie.